دهیدراتورها محصولاتی هستند که برای از بین بردن چربی، آلودگی و رطوبت اضافی سطح ناخن به کار میروند و ناخن را برای گذاشتن لایه های بعدی آماده میکنند.
دهیدراتور را می توانید قبل از لاک ساده ، لاک ژل ، کاشت پودری و کاشت ژل روی ناخن استفاده کنید که تاثیر بسزایی در ماندگاری محصولات دارد.
دهیدراتور باید حتما خشک شود، زیرا عملکرد دهیدراتور به این صورت است که چربی، آلودگی و رطوبت اضافی صدف ناخن را میگیرد و در خودش حل میکند و همه اینها را به همراه خودش تبخیر میکند و معمولا بعد از استفاده حالت سفیدک روی ناخن باقی میگذارد که این نشان دهنده این هست که صدف ناخنتان کاملا برای موادگذاری آماده شده است.
دهیدراتورها انواع مختلفی در بسته بندی دارند:
نوع اول:
دقیقا شبیه بطری های لاک هستند که مثل لاک روی صدف ناخن میزنید و اجازه میدهید کاملا خشک شوند.
نوع دوم:
دهیدراتورهایی هستند که حالت اسپری دارند که در این صورت بایستی روی ناخن ها اسپری کنید.
دهیدراتورهایی هستند که حالت اسپری دارند که در این صورت بایستی روی ناخن ها اسپری کنید.
نوع سوم:
دهیدراتورهای پمپی هستند و باید سطح ناخن را به صورت سایشی با پد پنبه ای بدون پرز پاک کنید (شبیه حالتی که با کلینزر ناخن رو پاک میکنیم).
بعضی از برندها دهیدراتورهایی را تولید میکنند که ترکیبی از دهیدراتور و کلینزر هستند. یعنی از آنها هم به عنوان کلینزر و هم به عنوان دهیدراتور می توانید استفاده کنید.
هیچ وقت کلینزر را جایگزین دهیدراتور نکنید. چون قدرت رطوبت زدایی کلینزر به اندازه دهیدراتور نیست و ممکن است کاشتتون هوا بگیرد.
برخی از افراد از دهیدراتور به عنوان ضد قارچ یاد میکنند در صورتی که این دو محصول مقداری متفاوت هستند. از ضدقارچ برای درمان عفونت قارچی ناخن استفاده میشود درحالیکه دهیدراتورها برای آماده سازی صدف ناخن و از بین بردن رطوبت اضافی سطح آن مورد استفاده قرار میگیرند.
برای زیرسازی حتما از دهیدراتور استفاده کنید نه ضدقارچ. چون ضدقارچ به اندازه دهیدراتور خاصیت رطوبت زدایی قوی ندارد.
برخی از دهیدراتورها دارای ترکیباتی هستند که اسیدیته صدف ناخن را به اسیدیته مواد و محصولات کاشت ناخن نزدیک میکنند و همین نزدیک شدن اسیدیته باعث میشود مواد خیلی خیلی خوب به هم بچسبند و کاشت شما هوا نگیرد
بله خوبه
دقیقا درسته